‘Bij Interim Transport Group draait het om jou’

Een goed wekelijks salaris, 365 dagen werk, naar de mooiste bestemmingen en alles wordt voor jou geregeld.

It's about People

Ben jij de topper in transport? Dan hebben wij voor jou de beste job op de weg!

Bij Interim Transport Group krijg jij als chauffeur CE wekelijks een goed salaris, heb je het hele jaar door werk en regelen we al jouw papierwerk. Onze planners kennen de transportwereld en spreken jouw taal.

Interim Transport Group gaat voor kwaliteit voor jou en de opdrachtgevers. We zoeken de beste chauffeur bij elke klus. Altijd en overal.

Spreek jij voldoende Engels om je verstaanbaar te maken, dan zien wij jou graag op ons kantoor in Dalen, Holland. Na een geslaagde intake, een referentiecheck en een succesvolle testrit in onze eigen Interim Transport Group-Scania S650 V8 ben jij klaar om bij ons aan de slag te gaan.

Interim Transport Group zorgt voor goede begeleiding, strakke planning en geweldige bedrijfskleding.

Ben jij die topper in transport? Wij zijn klaar voor jou: Join Interim Transport Group.

Of ken jij een collega chauffeur CE en tip je diegene om bij Interim Transport Group te komen werken, dan ontvang jij € 150,- netto extra.

Certificering

Interim Transport Group besteedt het juridisch werkgeverschap uit aan Payoffice BV in Eindhoven. Vanzelfsprekend is Payoffice B.V. SNA gecertificeerd en in bezit van een aanwijsbeschikking KIWA Besluit Goederenvervoer over de weg. Daarnaast is Payoffice BV aangesloten bij de NBBU.     

Vind de perfecte Chauffeurs CE baan hier

Chauffeur Engeland – Doncaster of Harlow

Ben jij een Gekwalificeerde Class 1 Tramper Driver? Wil je werken voor een groot succesvol Nederlands logistiek bedrijf, dat zich snel uitbreidt naar de UK? Ben jij de road warrior die ook graag de handen uit de mouwen steekt en uitblinkt in het besturen van groot materieel? Dan hebben wij de baan voor jou als Class One Tramper Driver in Doncaster of Harlow.

Chauffeur Zeecontainer CE

Werkzaam als containerchauffeur CE in Nederland. Wij zijn continu op zoek naar ervaren en gemotiveerde containerchauffeurs.

ADR Tankcontainer chauffeur

Wij zijn constant op zoek naar ervaren ADR tank container chauffeurs

Bakwagenchauffeur Duitsland

Werken bij dit bedrijf betekent werken voor een internationale logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in het vervoer van lange goederen zoals vloerbedekking, industriedeuren en zonwering.

Chauffeur CE – Bloemen en planten dagdienst

Bij deze vervoerder ben je meer dan vrachtwagenchauffeur alleen. Je bent ook het gezicht richting onze klanten en zorgt goed voor de producten (bloemen en planten) die je vervoert.

Chauffeur CE Albert Heijn

Voor het bevoorraden van supermarkten van Albert Heijn in Nederland zoeken we ervaren en representatieve chauffeurs.

Dubbel bemande Internationaal chauffeur Bloemen planten Italië/ Zuid Frankrijk

Vanuit Aalsmeer zijn we op zoek naar dubbel bemande chauffeurs die graag naar het zuiden van Europa rijden.

Enkelbemand Internationaal chauffeur Bloemen planten Italië/ Zuid Frankrijk

Vanuit Locatie Bovenkarspel/ Aalsmeer zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs die ervaren zijn met het vervoer van geconditioneerde goederen (met name bloemen en planten) naar het zuiden van Europa.

Internationaal Chauffeur Duitsland

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar ervaren koelwagen chauffeurs CE. Je vervoert bloemen en planten naar voornamelijk (Zuid) Duitsland. Er wordt veel gewerkt in de nacht.

Logistiek medewerker groencentrum (Nacht)

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener, met veel zorg worden jaarlijks miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland vervoerders. Dit in opdracht van kwekers, Retail bedrijven, tuincentra en groothandels.

Schilder/Straler

In verband met veel opdrachten zijn wij op zoek naar ervaren constructie schilders / stralers / spuiters / mastenschilders. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van straal-, coatings- en schilderwerkzaamheden.

Internationaal Chauffeur CE

Voor het vervoeren van (complete ladingen) frisdranken, bouwmaterialen en staal zoeken we ervaren en representatieve chauffeurs. Je werkt van maandag tot vrijdag of zaterdag en slaapt de hele week in de cabine onderweg.

Weekend chauffeur (CE) Hardenberg

Vanuit Hardenberg zijn wij op zoek naar parttime chauffeurs om hoofdzakelijk op zaterdag gekoelde producten te vervoeren binnen de Benelux.

Truck Mechanic

Onze opdrachtgever is specialist en marktleider in project- en concerttour logistiek in Europa.

Constructieschilder

Als constructieschilder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van metalen constructies en objecten.

Tankwagenreiniger

Voor een vervoerder in Duitsland gespecialiseerd in het vervoeren van bier in tankcontainers zijn we opzoek naar Tankreinigers.