‘Bij Interim Transport Group draait het om jou’

Een goed wekelijks salaris, 365 dagen werk, naar de mooiste bestemmingen en alles wordt voor jou geregeld.

It's about People

Ben jij de topper in transport? Dan hebben wij voor jou de beste job op de weg!

Bij Interim Transport Group krijg jij als chauffeur CE wekelijks een goed salaris, heb je het hele jaar door werk en regelen we al jouw papierwerk. Onze planners kennen de transportwereld en spreken jouw taal.

Interim Transport Group gaat voor kwaliteit voor jou en de opdrachtgevers. We zoeken de beste chauffeur bij elke klus. Altijd en overal.

Spreek jij voldoende Engels om je verstaanbaar te maken, dan zien wij jou graag op ons kantoor in Dalen, Holland. Na een geslaagde intake, een referentiecheck en een succesvolle testrit in onze eigen Interim Transport Group-Scania S650 V8 ben jij klaar om bij ons aan de slag te gaan.

Interim Transport Group zorgt voor goede begeleiding, strakke planning en geweldige bedrijfskleding.

Ben jij die topper in transport? Wij zijn klaar voor jou: Join Interim Transport Group.

Of ken jij een collega chauffeur CE en tip je diegene om bij Interim Transport Group te komen werken, dan ontvang jij € 150,- netto extra.

Certificering

Interim Transport Group besteedt het juridisch werkgeverschap uit aan Payoffice BV in Eindhoven. Vanzelfsprekend is Payoffice B.V. SNA gecertificeerd en in bezit van een aanwijsbeschikking KIWA Besluit Goederenvervoer over de weg. Daarnaast is Payoffice BV aangesloten bij de NBBU.     

Vind de perfecte Chauffeurs CE baan hier

Truck Mechanic

Onze opdrachtgever is specialist en marktleider in project- en concerttour logistiek in Europa.

Weekend chauffeur (CE) Hardenberg

Vanuit Hardenberg zijn wij op zoek naar parttime chauffeurs om hoofdzakelijk op zaterdag gekoelde producten te vervoeren binnen de Benelux.

Internationaal Chauffeur CE

Voor het vervoeren van (complete ladingen) frisdranken, bouwmaterialen en staal zoeken we ervaren en representatieve chauffeurs. Je werkt van maandag tot vrijdag of zaterdag en slaapt de hele week in de cabine onderweg.

Schilder/Straler

In verband met veel opdrachten zijn wij op zoek naar ervaren constructie schilders / stralers / spuiters / mastenschilders. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van straal-, coatings- en schilderwerkzaamheden.