De logistieke oplossing

Voor jouw bedrijf is Interim Transport Group de logistieke oplossing. Interim Transport Group is transport.

Wij zijn het dynamische uitzendbureau met de beste chauffeurs CE voor uw transportopdrachten.

Wij zijn gespecialiseerd in koelvervoer, vervoer van zeecontainers en tautliners en geïnteresseerd in uw bedrijf. Met onze frisse organisatie voor met name Oost Europese chauffeurs gaan wij iedere uitdaging aan. Onze service is 24/7 beschikbaar.

Ons aanbod

Voor Interim Transport Group staan kwaliteit en slagvaardigheid voorop. Onze drive is om uw bedrijf en planners logistiek volledig te ontzorgen. Met onze landelijke dekking staan wij snel op de stoep.

Onze chauffeurs zijn uitgebreid gecheckt, getest en geïnstrueerd. Onze planners begeleiden de chauffeurs in hun eigen taal en zijn bekend met de branche waarvoor ze vervoeren. Onze chauffeurs spreken voldoende Engels om zich verstaanbaar te maken op de plek van bestemming.

Interim Transport Group is klaar voor uw bedrijf. Onze moderne uitzendorganisatie met ruim 30 jaar ervaring weet hoe het werkt met het matchen van transportbedrijven met de beste chauffeurs CE. U regelt de vracht en de vrachtauto, wij leveren chauffeurs van topkwaliteit.

Kiest u voor Interim Transport Group, dan kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Dat is Interim Transport Group.

Nieuwsgierig hoe wij voor uw bedrijf het verschil maken? Neem contact met ons op en wij maken graag een offerte op maat.

Certificering en aansprakelijkheid

Onze chauffeurs krijgen een contract via Payoffice in Eindhoven. Door het uitbesteden van de verloning aan een gespecialiseerde partij die vanzelfsprekend VRO geregistreerd is en aangesloten bij de NBBU-cao, krijgen alle Interim Transport Group-uitzendkrachten gegarandeerd elke week waar ze recht op hebben.

Groot voordeel voor onze planners is dat ze zich volledig focussen op het werven, selecteren en begeleiden van chauffeurs en zich niet druk maken om administratieve rompslomp.