Team ITG

Interim Transport Group is een modern ambitieus uitzendbureau voor chauffeurs CE. Onze passie voor transport vertaalt zich in de dynamiek van ITG. Onze landelijke dekking, meertalige uitstekende backoffice en topkwaliteit chauffeurs zijn de trots van onze organisatie.

Wij garanderen snelle en juiste facturatie en leveren kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze kennis en ervaring rijken ver in diverse branches en in koelvervoer, vervoer van zeecontainers en tautliners.

Onze chauffeurs genieten een eerlijk salaris en goede begeleiding. Onze planners hebben rechtstreeks contact met alle 250 chauffeurs in hun eigen taal. It’s about people.

Bij ITG scoren we samen.

ITG groeit continu, in omvang en in organisatie.

Op de thuisbasis van ITG in Dalen zit een geweldig team met meertalige planners die door het wekelijkse contact met chauffeurs een uitstekende samenwerking realiseren. Duidelijke taal, no nonsens mentaliteit en gedreven om elkaar te helpen groeien, dat is waar ITG voor staat. Bij ITG scoren we samen.

ITG heeft continu vacatures voor chauffeurs CE en biedt een goed salaris, fulltime werk, mooie bestemmingen in Nederland en Europa. Alles wordt voor jou geregeld. ITG is transport.

Kiezen voor ITG is kiezen voor kwaliteit, snelheid en een professionele manier van
zaken doen.

Contact

Interim Transport Group
Kleine Veld 21
7751 BG Dalen

+31 (0)524 870 115

info@interimtransport.nl

Werktevredenheid

8,8

Google reviews

4.5/5